Pérgola Pergosystem

El model Pergo-Rain, és un nou sistema de tendal pla especialment dissenyat per a la protecció contra la pluja, que aconsegueix adaptar-se a totes les condicions climàtiques, fent-ho imprecindible durant tot l’any, gràcies a les seves immillorables característiques.

Es fabrica amb perfils i peces d’alumini lacats mitjançant processos que garanteixen perfectament la protecció contra la corrosió ambiental.

Per a la lona s’utilitza un teixit de PVC opac i ignífug, el qual es confecciona de manera que tota l’evacuació de l’aigua recollida al tendal caigui en el canaló i posteriorment per l’interior dels perfils suport, sense risc d’evacuar aigua per els laterals de la pèrgola.

A més de la seva resistència a la pluja i el vent, proporciona una gran protecció solar, aconseguint climatitzar una estada, en condicions climàtiques desfavorables, en qualsevol època de l’any.

Aquesta estructura també permet tires de led, que proporcionen una lluminositat a la nit o en espais tancats, també radiadors de calefacció i es poden tancar els laterals amb tendals tallavents.

Aquesta estructura es subministra únicament motoritzada.

​El sistema d´il.luminació » LED EYE», proporcionarà una lluminositat a la nit, creant un ambient ideal a la zona. L´estructura ha de tenir una inclinació mínima entre el 8% i el 19% segons el voladís.