Trucs de Neteja per als Tendals

La lona del tendal no és una cosa simple.

Per poder protegir dels raigs del sol i cuidar la seva visió, cada lona de Cristina Tol-2 és el resultat d’una avançada tecnologia.

El tractament CLEANGARD, especialment concebut per als teixits que s’utilitzen a l’exterior, proporciona a les lones per tendal una extraordinària resistència a l’aigua. A més repel · leix les taques durant molt de temps per fer-li la vida més fàcil.

La qualitat de les lones de què disposem queda fora de tot dubte després de passar rigoroses proves de laboratori segons un plec de condicions que contempla el pes del teixit, la seva resistència a l’aigua, el seu grau de repel · lència, la fragilitat del color enfront dels raigs del sol i de resistència a l’esquinçament així com les ruptures … Per això, Cristina Tol-2 pot garantir totes i cadascuna de les seves lones per tendal durant 5 anys.

Les nostres lones eviten l’efecte hivernacle i eliminen fins a un 95% la sensació d’enlluernament i de calor.

Per mantenir la seva lona en perfecte estat, només cal netejar-la amb una aspiradora o un bufador d’aire, sacsejar o raspallar en sec.

Per a les taques més difícils, s’ha d’utilitzar una solució sabonosa suau, aplicant-la amb una esponja. Després caldrà aclarir bé amb aigua per eliminar qualsevol resta de sabó i deixar assecar.