Escollir el Millor color per al teu Tendal

Escollir un colorit de lona influeix molt directament en el confort tèrmic sota la lona.

El percentatge de calor directa bloquejat varia entre un 70% i un 90%.

Atès que no tots suportem la calor de la mateixa manera, més val trobar la lona realment adaptada a les teves necessitats!

EL CONFORT TÈRMIC
En una terrassa, la calor es percep per la radiació directa del sol, però també per la reflexió de l’ambient (revestiment del sòl, elements de la façana …). Sota un tendal, l’aportació calòrica es redueix segons el grau de transmissió enerégtica de les lones i la reducció de temperatura de les superfícies protegides per la lona.

LA COLORACIÓ DE LA LLUM
Segons el seu color, una lona de tendal modificarà la temperatura de color de la llum natural, contribuint a crear una atmosfera particular que tindrà un paper en el seu benestar. D’aquesta manera, el blau crearà una sensació de frescor i apaivagament, el groc, un ambient distès i estimulant, mentre que el blanc crearà una atmosfera tranquil · la i assossegada.

LA PROTECCIÓ CONTRA ELS UV
En funció dels colorits retinguts, bloquegen més o menys radiació solar.

LA PROTECCIÓ VISUAL
Les lones més clares filtraran els raigs del sol aportant lluminositat i un efecte de llum de dia a l’interior de la casa. Les lones més fosques protegiran eficaçment la intensitat lluminosa del sol sota.