Automatismes

Disposem de motors mecànics amb interruptor, o bé, motors electrònics amb comandament a distància. Poden ser de 1 canal fins a 7 canals.

Tenim motors especials per cofre amb tancament a pressió.

Hi ha cèl·lules de seguretat vent / sol, així com programadors horaris.

També disposem d’una nova gamma de comandaments a distància de disseny.

Es van acabant les maniveles difícils d’accionar, ¡especialment a 35 ° C! Els tendals elèctrics es poden accionar fàcilment amb un comandament a distància, tauleta o smartphone. Baixen a l’altura que desitges en uns segons per proporcionar-te l’ombra o llum solar ideal a la teva terrassa.

Una lona perfectament tensada sense ondulacions
Manteniment automàtic d’ajustos.

El teu tendal dura més temps
Obertura i tancament suaus.

A punt per Home Motion i una casa connectada.

Amb la nova aplicació TaHoma®, Somfy posa a les mans un control real de la tecnologia de la teva llar. Tahoma simplifica el control, programació i monitorització de tots els teus equips automatitzats a casa. És totalment intuïtiu. Accessible des d’internet, via ordinador, smartphone o tauleta, amb la interfície TaHoma®, tens el control tàctil de finestres, persianes, cortines, llums,, calefacció, càmeres, sensors, etc. El teu ambient s’adapta al teu estil de vida i les teves necessitats en cada moment, siguis on siguis, al teu residència, de vacances oa la feina … sempre ets a casa.